dilluns, 27 de maig de 2013

El Dr. Josep Maria Cornadó, pedagog del Departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona), ens fa un homenantge a la seva tesi doctoral. Si ho voleu veure, cliqueu a sobre de la portada del llibre.

Enhorabona Josep Maria pel Cum Laude obtingut a la teva tesi!! Com és d'important per nosaltres que un pedagog del teu prestigi  conegui i s'estimi tant el 0-3!! Tot un honor aparèixer en l'últim full de la teva investigació!!!
Mil gràcies!!!

6 comentaris:

Josep Maria Cornadó ha dit...

Bones!
Les llars d'infants fan una tasca educativa de moltíssima qualitat, en canvi aquesta ... és poc coneguda i encara menys reconeguda.
La vostra llar d'infants és de les capdevanteres ... si visquès al Maresme i tingués fills petits no tindria cap dubte d'on els portaria ... a la "Vallalta" ... enhorabona per donar aquest servei educatiu!!! El plaer és sense cap mena de dubte meu ... i l'agraïment també"

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb tu Josep Maria, però en aquest país tenim el sistema educatiu invertit: els millors considerats són els professors universitaris (sense ànim d'ofendre,eh?), i els menys valorats els d'infantil.
Gràcies, un cop més, per les teves paraules, les teves investigacions, i l'afecte i el respecte que mostres cap el primer cicle en general i la "Vallalta" en particular.

Anònim ha dit...

Felicitats des del Servei Educatiu de l'Alt Maresme.

Anònim ha dit...

Tot un privilegi haver pogut portar el nostre fill a l'escoleta Vallalta!
Enhorabona pel merescut reconeixement a la vostra tasca!
una forta abraçada!
Marta

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Marta, regals com el del Cornadó i comentaris com el teu són balons d'oxigen per continuar treballant pel dret a l'educació digna dels més petits, peti qui peti ;-)

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Servei Educatiu de l'Alt Maresme!!