ON SOM?

C. Generalitat, 1
08359 Sant Iscle de Vallalta
Correu-e: a8059615@xtec.cat
Tel. 93 794 62 09

Sant Iscle és un poble  de la comarca del Maresme, situat al sud del Montnegre, a la capçalera de la riera de Vallalta, coneguda també com la riera de Sant Pol. Es troba a 6 km en línia recta de la costa del mar Mediterrari i, a la plaça del poble, té una altitud de 129 m sobre el nivell del mar. El cim del Montnegre (759 m) separa el poble de la comarca veïna del Vallès Oriental.
El poble, per raó de la situació geogràfica i de les carreteres de comunicació, té relació especialment amb Arenys, Sant Cebrià i Sant Pol. Per qüestions de serveis sanitaris té una relació especial amb el municipi de Canet de Mar.

PROCEDÈNCIA DE LA POBLACIÓ:
La població prové fonamentalment del mateix poble, de Barcelona i dels pobles del voltant, i hi ha una part de població que té el seu origen en el continent africà.
HISTÒRIA:
Els orígens del poble són medievals. L’església parroquial va ser consagrada l’any 1090. El poble estava format pel nucli de la plaça, l’església i carrers que l'envolten. Actualment, Sant Iscle està creixent de manera notable: el nucli s’ha engrandit i s’han creat urbanitzacions modernes.


 POBLACIÓ

HABITANTS: 1313

SUPERFÍCIE: 17.72 Km2

DENSITAT DE POBLACIÓ: 67,72 habitants/Km2