LES FAMÍLIES I L'AFI - AMPA DE LA LLAR


Volem mostrar gratitud a les famílies per haver volgut compartir amb nosaltres la tasca educativa. Desitgem que tots els familiars se sentin reconeguts i participin cada vegada més en el funcionament de la llar d’infants.

Considerem que la família ocupa el primer lloc en l’educació dels seus infants. Per tant, la relació i la comunicació amb les famílies és rellevant en el nostre projecte educatiu. És necessària una relació d’estreta col·laboració basada en el diàleg, la confiança i el respecte mutu.La família i la llar d’infants som dos sistemes diferents però amb un objectiu comú: el desenvolupament global i positiu dels infants.

Quan l’infant entra a la llar  és la primera vegada que es produeix una separació amb la família i entra en contacte amb un entorn social amb nous referents i noves experiències. Cal que família i llar d’infants tractem amb coherència la tasca educativa per afavorir el desenvolupament global i harmònic dels infants.
Som una llar oberta a les famílies, necessitem transmetre i compartir tot el que fem a la llar, per la qual cosa establim diferents canals d'informació, de col·laboració i participació. 


QUÈ ÉS L'AFI?

L'Associació de famílies d'Infants de la Llar d'infants Vallalta és una associació sense ànim de lucre formada per familiars d'infants de la llar, que hi col·laboren de forma voluntària, per tal de participar activament en l'educació dels nens i nenes.

QUI SOM?

Poden ser membres de l'AFI tots els familiars que tenen els seus infants matriculats a la Llar d'Infants Vallalta i han pagat la quota de soci.
Hi poden participar tots aquells que vulguin, d'una manera voluntària, col·laborant i participant, aportant idees i suggeriments.

Els membres de l'Associació de famílies del curs 2023-2024 són: Núria Gonzalez, Itsaso Ascunce i Marta Mimoso.
     

OBJECTIUS DE L'AFI:
 • Promoure la participació de les famílies
 • Treballar conjuntament, tant amb la llar d'infants com amb l'ajuntament, per tal de participar activament en el poble i a la llar d'infants
QUÈ FEM?
 • Organització i suport a les festes de la llar d'infants i del poble
 • Col·laboració amb la llar d'infants en l'adquisició de materials educatius
 • Recolzament a iniciatives de les famílies
 • Plantejaments de nous reptes per als pròxims anys i millora de les gestions de l'AFI.
 • Mediació entre família i escola
 • Assistència d'un representant als consells escolars del centre
 • Col·laboració en l'organització de conferències i xerrades
Tots els diners que recapta l'AFI i que serveixen pel seu finançament sempre van destinats al benefici dels nostres infants.
L'AFI es nodreix dels següents recursos econòmics:
 • Cada família paga una quota anual de 10€/infant
 • Subvencions i/o ajuts públics
 • Ingressos d'activitats i serveis
Les famílies associades podran participar en totes les activitats organitzades. 

DES DE L'AFI US VOLEM ANIMAR A PARTICIPAR D'UNA MANERA ACTIVA A L'ASSOCIACIÓ!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé!, gràcies Alicia. A veure si les families s'animen i col.laboren amb l'Ampa.

Anna Lopez

Anònim ha dit...

:-)